noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dag voordien: laat de hazelnoten een nacht weken in koud water.
-
Volgende dag: giet ze af, spoel ze goed en dep droog. Hak de hazelnoten in een keukenmachine fijn. Mix een snuifje zout en 4 eetlepels cacaopoeder erdoor.
-
Mix 25 g van de kokosolie erdoor. Voeg op deze manier afwisselend cacaopoeder en kokosolie toe en schraap tussentijds de wand van de kom af tot alles goed gemengd is. (*) Giet de ahornsiroop in een dun straaltje erbij. Meng tot een samenhangende pasta.
-
Bewaar de hazelnootpasta in een gesteriliseerde luchtdichte pot.
-
(*) Schift het mengsel, voeg dan terwijl de keukenrobot werkt 1 à 2 eetlepels warm water toe en herhaal indien nodig.
-
Tip: hazelnootpasta is bij kamertemperatuur een week houdbaar. Je kan hem natuurlijk ook in de koelkast bewaren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven