Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Pel de uien en snij ze in reepjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.
-
Verhit een flinke klont boter in een gietijzeren pan. Bak de stukjes vlees hierin aan alle zijden goudbruin. Bestrooi met de bloem en schep alles om.
-
Overgiet met water tot het vlees net onder staat. Kruid met peper en zout. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Breng aan de kook.
-
Doe de wortelen en uien erbij. Dek de pan af en laat op een laag vuur ½ uur sudderen.
-
Voeg de champignonplakjes en het citroensap toe. Laat verder stoven tot het vlees gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Vis de kruidentakjes eruit.
-
Klop de eidooier los met de room.
-
Roer het roommengsel, vlak voor het serveren, samen met 2 eetlepels peterselie door de blanquette. Laat nog enkele minuten doorwarmen onder voortdurend roeren.
-
Bestrooi met peterselie en serveer met gekookte aardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven