Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look; hak alles fijn. Schil de gember en rasp fijn. Snij de chilipeper in fijne brunoise (hou wat apart voor de afwerking).

  2. Verhit olie in een kookpot. Stoof de ui, look, gember en chili 3 min aan.

  3. Voeg de kippendijen toe en bak kort aan beide kanten aan. Giet de kippenbouillon erbij en breng aan de kook. Laat 25 min zachtjes sudderen tot de kip gaar is.

  4. Haal de kip uit de bouillon, snij in stukjes en hou warm.

  5. Voeg de rijstnoedels toe aan de soep en laat garen. Breng op smaak met vissaus, limoensap, peper en zout.

  6. Schep de soep in kommen. Verdeel de stukjes kip erover.

  7. Werk af met fijngesneden korianderblaadjes, chilipeper en enkele takjes peterselie.