Kippenbil met jagerssaus en kroketjes

Kippenbil met jagerssaus en kroketjes

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Jagerssaus

    Pel de zilveruitjes. Borstel de champignons en snij in 4.

  3. Bak het spek in boter. Voeg de zilveruitjes en de champignons toe en bak alles samen.

  4. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken. Blus de groenten met de witte wijn en water en laat volledig uitkoken. Voeg de kippenbouillon en het kruidentuiltje toe. Bind de saus bij met rouxkorrels.

  5. Bak de kippenbillen aan alle kanten in een klontje boter. Laat verder garen in de voorverwarmde oven.

  6. Bak de kroketjes in de friteuse, oven of airfryer zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Serveer de kippenbillen met de jagerssaus en kroketjes. Werk af met fijngesnipperde peterselie.