Kipsalade
Selder , Eieren , Gluten , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de kipfilet in draden uit elkaar met twee vorken.
-
Pel en snipper de ui. Snij de augurk in fijne blokjes.
-
Snipper de bieslook en krulpeterselie fijn. Hou wat krulpeterselie apart voor de afwerking.
-
Meng de kip met de ui, augurk, groene kruiden, curryketchup, zure room, mayonaise, mosterd en cajunkruiden. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smeer de kipsalade op de boterhammen of werk er toastjes mee af. Werk af met krulpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders