Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Laat de chocolade met de boter en het koffiepoeder in een pannetje op een laag vuur smelten tot een gladde massa.
-
Laat even afkoelen en voeg vervolgens de suiker, losgeklopte eieren en gezeefde bloem toe. Meng goed.
-
Giet het mengsel in de muffinbakvorm en bak ± 30 tot 40 minuten.
-
Laat even afkoelen alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven