Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los de gist samen met de suiker op in een grote kom in lauw water. Laat 10 min rusten.

  2. Voeg de bloem, olie en het zout toe. Kneed, terwijl je beetje bij beetje de melk toevoegt, tot een elastisch deeg.

  3. Vorm het deeg tot een bol, bestrijk met olie en leg in een kom. Dek de kom af met plasticfolie en laat 2 u rijzen tot het volume verdubbeld is.

  4. Druk de lucht uit het deeg, verdeel in 20 porties en vorm er ballen van.

  5. Schik ze op een licht met bloem bestoven werkblad, bedek met een schone doek en laat nog 15 min rusten.

  6. Rol uit tot cirkels en bak in een antiaanbakpan op een middelhoog vuur. Draai ze na 10 sec om en blijf regelmatig omdraaien tot ze gaan opbollen en aan beide kanten gaar zijn.

  7. Serveer met de verschillende dips, olijven en groene pepers. Werk de labneh af met wat fijngesnipperde bladpeterselie, chilivlokken en olijfolie.