Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Chimichurri:
  2. Pel de sjalotjes en snipper fijn. Pel 1/2van de look en rasp. Verwijder de zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees fijn. Snij de peterselie- en oreganoblaadjes fijn. Snij de koriander fijn. Doe alles in een hakmolentje met de azijn, pilipili, jalapeño, het zeezout, de zestes en 100 ml olijfolie / kl azijn en mix fijn.

  3. Sataysaus:
  4. Bak de pindanoten samen met 1/2 gepelde look in arachideolie, roerbak 5 min en doe met het water, de suiker, uitjes en ketjap en ½ kl zout / 50 ml water in het hakmolentje. Mix tot een gladde saus, kruid verder met zout.

  5. Snij de koteletjes los van de lamskronen.

  6. Bak naar smaak aan beide zijden enkele min in olijfolie. Kruid met peper en zout en serveer met de dipsauzen.