Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente-uien en het vruchtvlees van de rode chilipeper fijn en zet opzij.
-
Vulling
Pel de ui en look, snipper fijn en stoof zacht in olijfolie. Laat afkoelen.
-
Ingrediënten: 1.0 kl komijnpoeder 1.0 kl korianderpoeder 1.0 groene chilipepers 2.0 Spar eieren
Snij het vruchtvlees van de groene chilipeper fijn. Snij de verse koriander fijn. Kneed samen met gemalen komijn, gemalen koriander, ui, look, 1 kl zout en zwarte peper door het vlees. Klop het ei los en schep erdoor.
-
Snij het brickdeeg in brede gelijke stroken. Leg 2 stroken op elkaar in de vorm van een kruis en leg het vleesmengsel in het midden op de 2 overlappende stroken.
-
Vouw de flapjes afwisselend dicht tot een pakketje.
-
Verwarm de olie en frituur de pakketjes goudbruin en gaar.
-
Serveer met lente-ui en chilipeper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven