Naanbroodpizza met scampi en lookboter
Schaaldieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snij in fijne halve ringen.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Snij de naanbroden open. Beleg met de mozzarella en rode ui. Zet 5 min in de oven.
-
Haal uit de oven en beleg met de scampi’s. Kruid met paprikapoeder en pilipili.
-
Strooi de gesnipperde groene kruiden en parmezaan erover. Zet 2 min in de oven.
-
Snij de lookboter in kleine blokjes.
-
Haal uit de oven, beleg de hete pizza’s met de lookboter en laat die smelten. Werk af met blaadjes basilicum en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders