Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Snij de kerstomaatjes middendoor.
-
Bak de champignons goudbruin in boter. Kruid ze met peper en zout. Voeg de tomaatjes en een klontje boter toe. Laat de boter smelten. Giet het eimengsel over de groenten en bestrooi met kaas. Dek de pan af en laat op een zacht vuur stollen.
-
Werk af met bieslook en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven