Orecchiette met gekookte geplukte kip, erwtjes, courgette en gekarameliseerde sjalot
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette in halve maantjes. Pel de sjalotten en snij ze in flinterdunne reepjes. Ontdooi de erwtjes en kook ze gaar.
-
Bak de kipfilets in olijfolie aan alle zijden mooi bruin. Kook ze nadien verder gaar in een beetje kippenbouillon. Laat een beetje afkoelen en scheur in fijne repen.
-
Zet een ruime kookpot met water op het vuur en breng aan de kook. Strooi een flinke snuif zout in het water. Kook de orecchiette beetgaar.
-
Bak ondertussen de courgette en de sjalotten mooi goudbruin.
-
Giet de pasta af als hij gaar is. Hou een beetje kookvocht over.
-
Meng de kip met de courgette en de erwtjes.
-
Meng de pasta samen met het kookvocht erdoor.
-
Werk af met de gekarameliseerde sjalot en rozemarijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven