Panna cotta met witte chocolade, gember en tartaar van rode kiwi

Panna cotta met witte chocolade, gember en tartaar van rode kiwi

Allergenen

Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de gember en snij in kleine stukken.

  2. Week de gelatine in koud water.

  3. Kook de melk met de room en gember op en laat dan 20 min trekken naast het vuur. Warm daarna kort terug op en voeg de geweekte gelatine toe. Verwijder de gember.

  4. Doe de chocolade bij de room en roer alles glad. Giet de panna cotta in glaasjes of vormpjes.

  5. Schil de rode kiwi, snij in kleine brunoise en voeg naar eigen smaak suiker toe.

  6. Pluk de munt en snij fijn. Meng de munt onder de rode kiwi.

  7. Chocoladevlammetjes:

    smelt 2 el witte chocolade. Spuit druppels gesmolten chocolade op een bakpapier en duw ze open met een borsteltje of een lepel. Bestrooi met cacaopoeder en laat hard worden.

  8. Verdeel de rode kiwi over de panna cotta. Steek een chocoladevlammetje in elke panna cotta en werk af met een takje munt.