Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de bloem in een kom en voeg de rijstdrank er al roerend aan toe.
-
Meng de eieren met de eidooiers. Giet dit bij de bloemmengeling en klop met een klopper tot een glad beslag.
-
Giet een scheut arachideolie bij het beslag en roer nog eens door.
-
Warm een antikleefpan en bak hierin de pannenkoeken. Laat voldoende lang bakken aan elke kant.
-
Roer de pannenkoeken op en versier met kandijsiroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven