Pasta met kip en champignons

4Wild/Gevogelte30minPrint
Ingrediƫnten
  • 250 g Boni farfalle
  • 4 dl Boni Selection room
  • 250 g Boni Selection voorgesneden champignons
  • 50 g Spar Tasty pistachenoten
  • 150 g Spar boter
  • 2 kipfilets
  • 2 eetlepels Spar fijngesnipperde bieslook
Recept

1. Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en hou apart.
2. Snij de kipfilets in kleine stukjes. Bak ze krokant in wat boter. Haal ze uit de pan.
3. Bak de champignons in een pan met een klontje boter. Blus met de room en voeg de gebakken kip toe. Laat alles indikken. Kruid met peper en zout.
4. Meng de pasta er als laatste onder en verwarm nog kort.
5. Serveer in een diep bord en werk af met de bieslooksnippers.

< naar recepten