Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Vet de muffinvorm goed in met de zachte boter.
-
Steek met de uitsteekring of een glas 12 rondjes uit het bladerdeeg.
-
Leg de rondjes bladerdeeg in de muffinvorm en duw de kanten zachtjes aan.
-
Doe het puddingpoeder en de suiker in de maatbeker.
-
Voeg 2 el room toe en klop homogeen zonder klonters.
-
Doe de rest van de room en het ei erbij en klop tot een beslag.
-
Voeg de citroenzeste toe.
-
Verdeel het beslag over de muffinvorm, giet net tot aan de rand van het bladerdeeg.
-
Bestrooi lichtjes met kaneelpoeder.
-
Bak 25 à 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven