Pinsa met champignons, blauwe kaas en noten

noten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 250°C.
-
Ingrediënten: 100.0 g Spar champignons
Snij de champignons met behulp van een mandoline flinterdun.
-
Ingrediënten: 100.0 g Spar champignons 100.0 g gemalen mozzarella cucina
Bestrooi de bodem met gemalen mozzarella, schik de plakjes champignons erop en besprenkel met olijfolie. Kruid royaal met peper en zout.
-
Ingrediënten: 1.0 bol Spar mozzarella
Trek de bol mozzarella in stukjes en verdeel over de pinsa’s. Leg ze op een rooster en zet 5 min in de oven.
-
Ingrediënten: 80.0 g blauwe kaas 24.0 pecannoten 1.0 g Spar vers gesneden bieslook
Verkruimel de blauwe kaas over de warme pinsa’s en werk af met bieslook en pecannoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven