Pittige oosterse scampisoep PT30M 4 porties 1 verpakking Spar pikante wokgroenten 150 g kastanjechampignons 300 g gekookte witte rijst Spar zonnebloemolie 4 dl visbouillon met Piet Huysentruyt bouillon 250 g scampi’s (diepvries) 5 dl kokosmelk 50 g peultjes 3 eetlepels Thaise groene currypasta

Pittige oosterse scampisoep

d5ceecc8a9912af96e9000c87c348f5076ff9817505fca7924cafb302159b72f.jpg

Allergenen

Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s, snij ze in de lengte net niet middendoor en verwijder het darmkanaal.

  2. Snij de champignons in Verwarm de olie in een wok en roerbak de groenten, champignons en sluimererwten beetgaar. Haal ze uit de pan.

  3. Roerbak vervolgens de currypasta in de wok en voeg de kokosmelk en bouillon eraan toe. Roer alles los en breng aan de kook.

  4. Voeg de scampi’s toe en laat garen. Schep de groenten en rijst erdoor en laat alles doorwarmen.

  5. Serveer onmiddellijk.