Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 0a85976242497de84dcacb45c409fd990cd0bdc64d15a4f8a47b4b372e52fdc6.jpg

    Kneed de bloem met de gist en het water 10 min in de keukenrobot tot het een mooie bol vormt en het water is opgenomen. Voeg het zout toe en laat nog 2 min kneden.

  2. Dek het deeg af met plasticfolie en zet het 1 nacht in de koelkast.

  3. ’s Anderendaags:
  4. b198137c7273168d0e2f6472aeb72ea37b9a05c98031143507246dd6bc1006dd.jpg

    Weeg het deeg en verdeel in 4 gelijke delen. Maak hiervan mooie bolletjes.

  5. 272209fdfe87966ade7539bcb54fe901fff465a5411be77837fecd07a0315997.jpg 56f1184373818e25f06a82ce972991c0cd6644aee5ad44869134afe48c15446f.jpg 464bb542010af38298eb698baf01cc32178e5fb3b6d68fcc6229bd360d2b0b26.jpg

    Vorm elk deegbolletje tot een ronde pizza van 18 à 20 cm. Gebruik zeker geen deegrol. Neem het deeg in de hand, rol uit met de duimen en laat het deeg ondertussen hangen. Zorg ervoor dat je een mooie ronde pizza bekomt. Duw een rand met je vingertoppen.

  6. 14dd4dd7ac4785dd0542d6448a3ae5f67c2db6a6450c7239087cff75c073b8bd.jpg ae8b41af1ace3b0ecfa8fc026b729c8b5dd318f7d536e286c8b134f439269941.jpg

    Beleg naar smaak.

  7. Verwarm de oven op 300°C of de hoogste stand die je oven heeft en laat je pizzasteen een half uur warm worden.

  8. Bak de pizza’s 8 min (afhankelijk van de oven).

  9. Haal uit de oven en serveer.