Preimosterdsoep met savooikoolreepjes en ham

Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij het wit van prei in ringen. Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Roer het wit van de prei erdoor.
-
Blus met de groentebouillon en voeg de aardappelen en kruidentuiltje toe.
-
Laat 20 min sudderen onder half deksel.
-
Verwijder het kruidentuiltje en voeg de mosterd en room toe.
-
Mix de soep fijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de savooikool in fijne reepjes en bak zacht in wat boter. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Schep de soep in borden en werk af met hamblokjes, savooikool en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders