Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en teentjes look. Schil de wortel en reinig de selder. Snij de ui, look, selder en wortel in kleine stukken en fruit aan in veel olijfolie.
-
Reinig de savooi en snij fijn. Voeg de fijngesneden savooi bij de andere groenten.
-
Pel de tomaten en snij ze in kleine stukken.
-
Voeg de tomaten met de kruiden, het water en de bouillonblokjes bij de groenten.
-
Kruid met peper en zout en laat de soep 25 à 30 min op een zacht vuurtje sudderen.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Voeg de uitgelekte bonen toe, als de groenten gaar zijn.
-
Verdeel ½ van het brood over de vuurvaste schotels. Lepel ½ van de soep erover. Verdeel de andere sneden brood over de vuurvaste schotels. Lepel de resterende soep erover. Kruid nog eens met peper en zout. Sprenkel 1 el olijfolie over elke portie soep en werk af met 1 el geraspte kaas per portie.
-
Gratineer 5 à 10 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven