Röstitaart van pastinaak met gerookte zalm

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de pastinaak en rasp grof. Doe in een kom en meng met de eieren en bloem. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olie in een ovenbestendige pan. Schep het pastinaakmengsel erin en druk stevig aan tot een egale laag. Laat 5 min bakken op middelhoog vuur. Zet daarna 20 min in de voorverwarmde oven tot de rösti goudbruin en gaar is.
-
Meng de yoghurt met de harissa. Kruid bij met zout en peper.
-
Snij de kerstomaten in kwartjes en pluk de dille.
-
Haal de röstitaart uit de oven en laat kort afkoelen. Beleg met plakjes gerookte zalm. Lepel er wat harissayoghurt over.
-
Werk af met kerstomaat en dille. Snij in punten en serveer warm of lauw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders