Salade met gefrituurde burratina en rode pestosaus

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer in schijfjes. Besprenkel met de sushiazijn en bewaar koud.
-
Giet de burratina af en dep droog met keukenpapier. Haal door de bloem, losgeklopte eieren en het paneermeel. Haal een 2de keer door de eieren en het paneermeel. Zet 30 min in de diepvriezer.
-
Meng de rode pesto met de Griekse yoghurt.
-
Verwijder het kroontje van de tomaten en snij ze in 6 partjes.
-
Was de radijzen en verwijder het loof tot op 1 cm van de radijs. Snij de radijzen in kwartjes.
-
Snij de multicolorsla van de kluit. Was 2 keer in zuiver water en zwier droog.
-
Schik de sla in een kom. Verdeel de tomaten en radijsjes erover. Besprenkel met wat olijfolie, kruid met zwarte peper en zout.
-
Frituur de burratina goudbruin in een voorverwarmde friteuse op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Haal de komkommer uit de marinade en schik samen met de burratina op de salade. Serveer met de rode pestosaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven