Salade van meloen met rode peper en carpaccio van zalm

Salade van meloen met rode peper en carpaccio van zalm

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de zalm in fijne plakjes en schik op een bord.

  2. Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.

  3. Pel en snipper de sjalot en de look. Meng onder de meloen.

  4. Snij de rode peper in 2, verwijder de pitjes en snij in fijne blokjes.

  5. Pluk ½ van de koriander. Snij fijn en voeg toe aan de meloensalade.

  6. Voeg een scheut olijfolie toe en het sap van 1/4 van de limoenen. Kruid met fleur de sel en zwarte peper.

  7. Kruid de zalmcarpaccio met fleur de sel en zwarte peper. Bestrijk met olijfolie en limoenzeste.

  8. Schik de meloensalade erop.

  9. Werk af met enkele blaadjes koriander.