Salade van meloen met rode peper en carpaccio van zalm

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in fijne plakjes en schik op een bord.
-
Schil de meloen, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel en snipper de sjalot en de look. Meng onder de meloen.
-
Snij de rode peper in 2, verwijder de pitjes en snij in fijne blokjes.
-
Pluk ½ van de koriander. Snij fijn en voeg toe aan de meloensalade.
-
Voeg een scheut olijfolie toe en het sap van 1/4 van de limoenen. Kruid met fleur de sel en zwarte peper.
-
Kruid de zalmcarpaccio met fleur de sel en zwarte peper. Bestrijk met olijfolie en limoenzeste.
-
Schik de meloensalade erop.
-
Werk af met enkele blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven