Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes.

  2. Pel de ui en snipper fijn. Pel de teen look en duw door de lookpers.

  3. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes.

  4. Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en snij in blokjes.

  5. Hak de chilipeper fijn. Pluk de blaadjes van de bladpeterselie en munt, snipper alles fijn.

  6. Rasp de zeste van de citroen.

  7. Pers het sap uit ½ citroen, haal het vruchtvlees met de witte vliesjes uit de andere helft van de citroen en hak fijn.

  8. Doe het citroensap samen met de gehakte citroen in een saladekom en voeg olijfolie toe. Kruid met peper en zout. Schep de rest van de ingrediënten erdoor.