Allergenen

Schaaldieren , Vis , Lactose , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Limoenboter:
  2. Snipper 1/2 van de krulpeterselie en de dragonblaadjes fijn. Pel en snipper de sjalot.

  3. Meng de boter met de groene kruiden, sjalot, pilipili en geraspte zeste van ½ limoen. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Rol de boter in plasticfolie tot een worst en laat opstijven in de koelkast.

  5. Pel de scampi’s en verwijder de darm. Steek telkens 2 scampi’s op een satéstokje.

  6. Pel de look en pers fijn. Snipper de rest van de peterselie fijn. Pers het sap van ½ limoen.

  7. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  8. Verhit wat zonnebloemolie met de look en chilipeper in een pan.

  9. Bak de scampi’s mooi bruin aan beide zijden. Blus met het limoensap. Kruid met cajunkruiden.

  10. Snij de boter in dunne schijfjes.

  11. Serveer de scampi’s heet met de limoenboter. Werk af met peterselie.