Scampitartaar met dille en appel

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Dep de scampi’s droog met keukenpapier. Snij in fijne stukjes en doe in een mengkom.
-
Pel de sjalot en snij fijn. Pluk de dille en hak fijn. Meng beide ingrediënten onder de scampi’s. Kruid met peper en fleur de sel en de zeste van limoen.
-
Snij de limoen in 2 en breng met het sap nog extra op smaak.
-
Snij de minikomkommers in schijfjes.
-
Snij de appel in fijne blokjes en breng op smaak met limoensap, peper en zout.
-
Dresseer de scampitartaar op een bord en schik de komkommer en appel erop.
-
Snij de radijsjes in plakjes en dresseer op het bord.
-
Werk af met nog enkele takjes dille en scheutjes.