Schwäbische Maultaschen (ravioli met vlees, ui en spinazie)

Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg:
-
Meng de bloem met 3/5 van de eieren en olijfolie. Kneed tot een glad deeg.
-
Vulling:
-
Snipper 1/2 van de uien fijn.
-
Verhit wat boter in een pan en bak de spekblokjes met de ui. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Mix fijn in een hakmolen.
-
Scheur het brood in stukken.
-
Meng de filet americain met het varkensgehakt, kalfsgehakt, het gemixte spek en het oud brood, 2/5 van de eieren en het eigeel. Laat rusten in de koelkast.
-
Rol het deeg heel fijn uit (dit gaat het makkelijkst met een pastamachine). Leg het uitgerolde deeg op wat bloem tegen het kleven.
-
Verdeel het deeg in rechthoekige stukjes van 8 x 4 cm. Leg ruim wat vulling in het midden van een stuk deeg en bedek met een tweede stuk. Lijm beide stukken op elkaar met een beetje water.
-
Breng de rundsbouillon aan de kook en kook de deegpakjes 10 min in de bouillon.
-
Pel 1/2 van de uien en snij in ringen. Verhit wat boter in een pan. Bak de ui mooi bruin.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Serveer de deegpakjes en wat bouillon in een diep bord.
-
Werk af met gebakken ui en gedroogde uitjes. Strooi wat bieslook erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven