Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het rode pepertje zeer fijn met of zonder pitjes. Pluk de peterselie, was ze en snipper fijn.
-
Meng het pepertje en de peterselie onder het gehakt en de rilette. Kruid met peper en zout.
-
Doe het vlees in een spuitzak en spuit worstjes van ± 6 cm op een bakpapier. Prik een brochettestok in het midden van de worstjes.
-
Mix het paneermeel, de harissa en het paprikapoeder tot een pikant poeder. Draai de worstjes door het piri-piripoeder.
-
Smeer een klein beetje olie op de gourmetplaat en bak de spiesjes er direct op.
-
Extra pit nodig? Draai in de helft van de baktijd de worstjes opnieuw door het piri-piripoeder zodat je korstje extra dik wordt.
-
Meng de mayonaise met de honing en de harissa tot een pikante dipsaus.
-
Serveer de spiesjes met de pikante dip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven