Soep met parelcouscous en zeevruchten

Allergenen
Selder , Gluten , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look, snij fijn en stoof aan in olijfolie.
-
Voeg de zeevruchten toe. Overgiet met de wijn en groentebouillon en laat koken.
-
Kook de parelcouscous 2 min minder dan de gaartijd op de verpakking, in een beetje bouillon.
-
Doe de parelcouscous met een beetje bouillon bij de zeevruchten. Laat zachtjes koken.
-
Snij de peterselie fijn en voeg toe.
-
Serveer in een diep bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders