Spaghetti carbonara met pastinaak en chorizo

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de chorizo in reepjes. Rasp de parmezaan fijn. Snipper de peterselie fijn.
-
Roer 4 eieren en 1 eidooier los. Kruid met zwarte peper.
-
Schil de pastinaak en snij in fijne blokjes van 1 x 1 cm. Verhit wat olijfolie in een pan en roerbak de pastinaakblokjes beetgaar. Voeg de chorizo toe en laat 2 min meebakken.
-
Breng gezouten water aan de kook en kook de spaghetti al dente zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schep de spaghetti rechtstreeks uit het kookvocht bij de chorizo en pastinaak. Voeg 1 pollepel kookvocht toe en roer er 60 g parmezaan door. Laat goed doorwarmen.
-
Haal van het vuur en voeg al roerend de eieren toe.
-
Werk af met peterselie en wat extra parmezaan.