Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de sneetjes pancetta in reepjes. Bak ze zachtjes gaar in een pan. Hou lauwwarm.
-
Schil de witte asperges en verwijder het harde uiteinde. Reinig ook de groene asperges. Snij alle asperges in stukjes van 2 cm. Kook ze samen beetgaar.
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Stoof de look aan in wat olijfolie. Voeg de beetgare asperges toe en laat 5 minuten stoven. Giet de room erbij en hou warm.
-
Spoel en pluk de peterselie. Hak fijn.
-
Kook de pasta al dente in ruim kokend water. Giet af en doe terug in de pot. Voeg de asperges toe en meng alles.
-
Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schik de gebakken pancettareepjes erop. Werk af met de gehakte peterselie en Parmezaanse kaas.