Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Leg de spitskool in zijn geheel op een bakplaat met bakpapier en steek in de voorverwarmde oven.
-
Laat de spitskool zitten tot hij zacht is (± 1 u).
-
Verwijder de buitenste bruine bladeren en kook ze zachtjes in de groentebouillon met 1 el bruine suiker.
-
Haal de bruine bladeren uit de bouillon.
-
Bind de jus met wat maïzena en kruid met zout en peper.
-
Rooster de cashewnoten kort in een antikleefpan.
-
Snij de kool in stukken en serveer met de bouillon en cashewnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders