Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. ce1c7cf0e2c4b2bed0d5a873ba60d37d8636f5badbcbf3b22839bf5dbfcf7c9f.png

    Snij de spitskool in fijne reepjes en stoof gaar in een flinke klont boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 12082027849e1955fd3315f750dbbee7f1df7697c1369e1dccbacc73b70b5c16.png

    Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en druk kleine bolletjes vlees uit de worstjes. Schik ze in de oven-schaal en bak goudbruin en gaar in 15 min.

  4. Breng een ruime pot gezouten water aan de kook.

  5. 022cc412a571e6c5a6fc421a6dcbc2c43bcdc55d0de87815aa73ddda9feba3d9.png

    Druk zo veel mogelijk sterretjes uit de lasagnevellen en kook ze al dente. Schep een pollepel kookvocht bij de spitskool. Giet de sterretjes af en schep ze door de spitskool.

  6. Voeg de balletjes toe en breng verder op smaak met peper, zout en olijfolie.

  7. 6067fc96477fd8827206fd00c3d99429c16f9c48a8488a5d69ac61cb47523baa.png

    Rasp er Parmezaanse kaas over en serveer.