Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de yoghurt met het vanilleextract en de bloemsuiker.
-
Doe de yoghurt in de ijsmachine en laat draaien.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Voeg, zodra er ijsvorming optreedt, de fijngehakte chocolade bij het ijs.
-
Laat de machine verder draaien tot het ijs de juiste consistentie heeft.
-
Serveer het ijs onmiddellijk of bewaar het in de diepvries in een diepvriesbestendig bakje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven