Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de yoghurt met het vanilleextract en de bloemsuiker.
-
Doe de yoghurt in de ijsmachine en laat draaien.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Voeg, zodra er ijsvorming optreedt, de fijngehakte chocolade bij het ijs.
-
Laat de machine verder draaien tot het ijs de juiste consistentie heeft.
-
Serveer het ijs onmiddellijk of bewaar het in de diepvries in een diepvriesbestendig bakje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven