Tiramisu met frambozenconfituur PT40M 4 porties 300 g frambozen 2 el maïzena 90 g suiker 250 g mascarpone 1 citroen (het sap) 125 ml Boni room 100 g witte chocolade 5 boudoirs (lange vingers) 50 ml limoncello

Tiramisu met frambozenconfituur

007fc7465cc9c3399a7c97cab05ebaad5dfc3f83ff165a893b4e98500ca4722e.jpg
spar mechelen

Kristof

spar mechelen

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Frambozenconfituur

    Doe de frambozen in een steelpan, giet de suiker en het citroensap erbij. Verwarm de frambozen op het vuur tot ze ontdooid en zacht zijn.

  2. Meng de maïzena met 3 el water en roer los. Giet bij de platgekookte frambozen, roer en laat binden. Haal van het vuur en laat afkoelen.

  3. Giet de room bij de mascarpone en voeg 2 el suiker toe. Mix het geheel tot dik vloeibaar. Doe in een spuitzak.

  4. Rasp de chocolade fijn. Breek de koekjes in stukken.

  5. Vul de glaasjes: schep eerst een laag mascarpone, daarboven de frambozenconfituur, dan 1 koekje gedompeld in limoncello en tot slot geraspte chocolade.

  6. Herhaal dit nogmaals.

  7. Spuit op het bovenste koekje nog een laagje mascarpone, frambozenconfituur en werk af met de geraspte chocolade.