Verjaardagscake met verstopte groenten, peulvruchten en fruit
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango, verwijder de pit en snij in stukken.
-
Haal de pit uit de dadels.
-
Doe de dadels, het vruchtvlees van een halve sinaasappel, de mango, de wortelen en de kikkererwten met het sap in een foodprocessor of blender. Mix alles fijn.
-
Laat de boter smelten in een hoge pan en voeg de suiker toe.
-
Laat eventjes afkoelen en roer de eieren onder de boter en de suiker.
-
Voeg nu de gemixte groenten, fruit en peulvruchten toe.
-
Meng als laatste de zelfrijzende bloem onder het beslag.
-
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
-
Bak 1 u op 180°C.
-
Steek een prikker in het beslag. Is de prikker proper, dan is de cake gaar.
-
Haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
-
Maak een glazuur door de bloemsuiker te mengen met 1 à 2 el sinaasappelsap.
-
Ontvorm de cake en bestrijk met het glazuur. Versier verder naar keuze.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven