Wafeltjes met bosvruchten en mascarponecrème
Ingrediënten
- 150 g Boni Selection patisseriebloem
- 1 el bakpoeder
- 1 Spar ei
- 200 ml Boni Selection volle melk
- 300 g diepvriesbosvruchten
- snuifje zout
- ½ kl fijne suiker
- 300 g Boni Selection mascarpone
- ½ kl vanille-extract
- 1 zakje vanillesuiker
- Spar boter
Recept
- Laat de bosvruchten ontdooien.
- Meng de bloem met het bakpoeder, een snuifje zout en de suiker in een kom.
- Klop het ei los in de melk.
- Voeg de melk beetje bij beetje bij de bloem en roer tot een homogeen beslag.
- Voeg 100 g ontdooide bosvruchten bij het beslag en meng.
- Verwarm het wafelijzer en vet goed in met boter.
- Verdeel het beslag over het wafelijzer en bak de wafels goudbruin.
- Meng de mascarpone met vanille-extract en vanillesuiker tot een crème.
- Warm de rest van de bosvruchten op.
- Serveer de wafels met de crème en warme bosvruchten.
Delen