Witlofsoepje met crumble van zwarte pens en rode bietspaghetti

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en ui en snij in stukken.
-
Snij het witlof in grove stukken. Stoof samen met de ui en aardappel aan in olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de bouillon toe en laat 15 min garen.
-
Mix de soep met de staafmixer.
-
Verkruimel de zwarte pens en bak aan in een beetje olijfolie.
-
Werk de soep af met de bietenspaghetti, de crumble van zwarte pens en de zaden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven