Witte bonen met geroosterde rode ui, kerstomaatjes & parmezaan

Witte bonen met geroosterde rode ui, kerstomaatjes & parmezaan

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Spoel de bonen en laat ze uitlekken.

  3. Pel de uien en snij er één in partjes. Halveer de tomaatjes en doe samen met de uipartjes in een bakblik. Besprenkel alles met olie, kruid met peper en zout en rooster 20 minuten in de oven.

  4. Snij 2/3 van de oreganoblaadjes in reepjes en snipper de andere ui fijn. Doe ze samen met de looksnippers in een pan met 2 eetlepels olie. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten stoven tot de uien zacht zijn.

  5. Roer de bonen en balsamicoazijn erdoor. Schep de kerstomaatjes, gedroogde tomaten en parmezaanschilfers eronder en werk af met de rest van de oreganoblaadjes.