Zuid-Indische groentecurry PT1H 4 porties 280 g aubergines 1 banaan 1 courgette 1 bokaal tikka masala 1 aardappel 5 snijbonen 2 groene chilipepers 1 wortel 1 blik kokosmelk 1 bosje verse koriander arachideolie

Zuid-Indische groentecurry

c526d5e81165ea373ae2a72643b699c6490ed33c69e533e86969abfbf471733e.jpg

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de chilipepers in de lengte open en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in fijne ringetjes.

  2. Schil de aardappel en de wortel en snij in kleine blokjes. Snij de courgette en aubergine in kleine blokjes en de snijbonen in 1 cm kleine stukjes.

  3. Verwarm een scheut olie in een ruime pot. Stoof de aardappelblokjes samen met de wortel, chilipeper en snijbonen hierin. Overgiet met de kokosmelk en laat even stoven.

  4. Voeg de aubergine- en courgetteblokjes toe. Roer de tikka masalasaus erdoor. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.

  5. Snij de banaan in plakjes en voeg toe. Laat verder garen.

  6. Werk af met verse koriander. Serveer met witte rijst.