Allergenen

Eieren, Vis en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 521a609ef0974df9259647e4ddf01d8c8b9329d01703608939753874420e2559.jpg

    Hak de augurkjes en kappertjes zeer fijn en snipper de ui fijn.

  2. ea06dacea4dcf198b63541997ff0c8969e41702362b29acc4e94a1c71b4d2cb1.jpg

    Laat de tonijn uitlekken en schep de augurkjes, de kappertjes, de mayonaise, het limoensap en de uisnippers erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. 93d67bc0dc569e93845a8fac68be8695f96c02407d7badde831e99d64fdd02ef.jpg

    Klop het ei los.

  5. ce262b70b19b004653dcae85563f268c432fe383fe7d156e6d415ee6da3ae8f2.jpg

    Bestrijk een 3 cm brede reep bladerdeeg met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaadjes en maanzaad.

  6. Snij deze reep met een scherp mes in kleine driehoekjes.

  7. 007b09d739ff45507156044d2ca0e22f6d9909c8567f246dda548e22fc3fe635.jpg

    Steek cirkels uit de rest van het bladerdeeg.

  8. Leg een lepeltje tonijnsalade in het midden van een cirkel.

  9. 2c480c5e3174a84b02f8be48618343e2e56be2f67e34c57441286c68cbeb76e3.jpg

    Kleef het sesamstaartje op de rand van de cirkel en vouw de flap dicht.

  10. cd6d960500424ba35dc1a38e5b59de894e3b56eb6845a54ebf8cb865ffed63a8.jpg

    Snij met een scherp mes sneetjes in de buik van de vis.

  11. Herhaal dat tot al het bladerdeeg opgebruikt is. Je kan naar eigen fantasie verschillende soorten visjes maken.

  12. dde0fccdb219ad530a402934f6b368fef4584fc0704cc776e7b5d5326ebc2b32.jpg

    Smeer de visjes in met ei en plak er een oogje op van een kappertje, plakje augurk of olijf.

  13. b421f7d0235004130c3c717ae8bc0ff6c4681778f5bdef55d0d581e3c7c25725.jpg

    Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit