Bagel met rilette van forel

090905621a2c81be64699114ebf2bdaad2af3a9c45806d2d059947ad00e5935e.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snipper fijn.

  2. Plet de forel fijn met een vork.

  3. Snipper de bieslook, peterselie- en dragonblaadjes fijn.

  4. Rasp zeste van ½ citroen.

  5. Meng de fijngesnipperde groene kruiden, sjalot, citroenzeste en zure room onder de forel.

  6. Kruid met zwarte peper en enkele druppels citroensap.

  7. Bak de bagels 3 à 5 min in een voorverwarmde oven op 180°C.

  8. Snij middendoor en beleg met de rilette van forel.

  9. Werk af met enkele plukjes dille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit