Breekbrood met blauwe kaas en noten

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Hak de walnoten fijn.

  3. Rol de vellen bladerdeeg open en druppel er strepen honing over in alle richtingen.

  4. Verdeel de gehakte walnoten en stukjes blauwe kaas erover en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.

  5. Rol elk vel strak op tot een worst en snij de worsten in de lengte middendoor.

  6. Druk de vulling, wanneer ze eruit popt, er terug in en druk het deeg een beetje samen.

  7. Twist de 4 repen deeg en vorm tot een spiraal waarbij je de uiteinden goed tegen elkaar drukt op een met bakpapier bekleedde bakplaat.

  8. Bestrijk met melk.

  9. Zet in de voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar in 30 à 40 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit