Kan allergenen bevatten.
Kefta: bak de gesnipperde ui in een pan met een beetje olijfolie of Solo vloeibaar.
Voeg, als de ui glazig is, het gehakt, het bouillonketeltje vlees en het kaneelstokje toe.
Bak vervolgens tot het vlees gaar is.
Breng op smaak met zout en peper. Voeg de peterselie toe en haal van het vuur.
Briouat: snij het deeg in gelijkzijdige driehoeken van 4 cm per zijde.
Plaats de vulling in het midden van de driehoekjes.
Sluit vervolgens de driehoekjes hoek per hoek, zodat je een piramide bekomt.
Plaats de piramiden een kwartiertje in de oven totdat ze goed bruin zien.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven