Cajun aardappel met worst

a577eb1fa6ccd8017c911dd2114c985cfcbb9debd838bbf81f45ef5ba61b1057.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Cajunkruiden: meng alle ingrediënten en bewaar ze in een luchtdichte bokaal.

  2. Spoel de aardappelen en dep droog. Verhit de olijfolie in een hete pan. Voeg de aardappelen toe en bestrooi met ½ eetlepel cajunkruiden. Bak de aardappelen verder op laag vuur tot ze gaar zijn.

  3. Snij de worst in schuine stukken van ongeveer 3 cm. Bak ook deze aan in de pan samen met de krielaardappelen. Bestrooi met cajunkruiden. Bak tot alles mooi bruin is.

  4. Spoel de sinaasappel goed en snij in dunne schijven en een deel in partjes. Voeg de sinaasappelschijven en partjes toe in de pan, bak even mee.

  5. Serveer de worst en krielaardappelen op de gebakken sinaasappel en een paar in partjes gesneden stukjes appelsien.

  6. Garneer met fijngehakte basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit