Ovenschotel met Frankfurterworsten en aardappelen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
-
Giet de gare aardappelen af en plet ze met een klontje boter en een scheut melk.
-
Snij het spek in reepjes en de worsten in stukjes. Bak het spek en de worsten aan in een klontje boter en kruid bij met peper.
-
Voeg ¾ van de choucroute toe en laat verder stoven. Giet in een ovenschaal en bedek met de puree.
-
Verwarm de friteuse op 160°C.
-
Dep de overige choucroute droog en bak knapperig in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Gaar de ovenschotel 30 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Haal uit de oven en werk af met de gefrituurde choucroute.