Gebraden kippenbillen met appelmoes en gebakken aardappelen

803ad54facd53c3970096c06d1e1692ccd8129d1d496b57719ec9abf73e11309.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij fijn. Bak samen met de kip aan in 2 el boter. Kruid met peper en zout.

  2. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.

  3. Zet het deksel op de pot en laat verder garen in de oven op 180°C ± 50 min à 1 u.

  4. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukken.

  5. Bak de stukjes appel aan in wat boter. Voeg de suiker, het kaneelpoeder, de veenbessen en 4 el water toe. Laat op een zacht vuur met deksel op de pan verder garen.

  6. Doe de schijfjes aardappel in een pan met 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  7. Bak de aardappelschijfjes tot ze gaar en krokant zijn.

  8. Serveer de gebraden kippenbillen met de appelmoes en gebakken aardappelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit