Het recept van Knolseldersaus kan u ook op onze website vinden.
Selder, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Snij 8 salieblaadjes fijn.
Doe het gehakt, de panko, de ricotta en de salie in een kom. Kruid met peper en zout en kneed door elkaar.
Rol 20 ballen en bak ze rondom bruin in olijfolie.
Blus met kippenbouillon en dek de pan af. Laat op een laag vuur verder garen.
Doe 1 el olijfolie in een pot en roerbak de kurkuma, de lookpuree, het gerookt paprikapoeder en de espelettepeper op een laag vuur.
Voeg de knolseldersaus toe en roer stevig door elkaar. Kruid met zout.
Verwarm de krieltjes 4 min in de microgolfoven.
Serveer de balletjes met knolseldersaus en krieltjes.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven