Geroosterde zalm met broccoli, limoen en chili

afe2d772a0962082a4f266ee29cb47eaaa4506b381332e10f13a8816d188c8be.jpg

Allergenen

Vis, Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de broccoli in roosjes.

  3. Pel de look en rasp fijn.

  4. Doe de broccoli in een ovenschaal. Besprenkel met olie en bestrooi met look. Schep goed door elkaar en kruid met peper en zout.

  5. Schik de zalmfilets ertussen. Dek de schaal af met aluminiumfolie.

  6. Plaats 20 à 25 min in de oven tot de zalm net gaar is.

  7. Dressing: snij de lente-uitjes in fijne ringetjes, rasp de gember en snij de chilipeper in flinterdunne plakjes. Snij korianderblaadjes en steeltjes fijn. Hak de pindanoten grof.

  8. Meng de dressingingrediënten in een kom en proef. Voeg, indien nodig, meer vissaus en/of limoensap toe naar smaak.

  9. Haal de schotel uit de oven en bestrijk de zalm royaal met de dressing.

  10. Besprenkel met de rest van de dressing en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit